joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Edi Iordănescu, după ce a câștigat grupa de calificare: „Dacă am un merit, acela este că am crezut mereu în ei”

Edi Iordănescu și-a lăudat elevii la finalul meciului cu Elveția. Tricolorii au învins și au câștigat grupa de calificare. Selecționerul, criticat de multă lume în ultimul an, a rămas modest și a spus că meritul lui este acela că le-a dat încredere fotbaliștilor.

O seară fantastică. După o seară fantastică în Ungaria, cu un joc incredibil al băieților, a venit încă o victorie și încheiem într-o manieră fabuloasă această campanie. Nu am cuvinte să-i descriu pe băieți. Dacă am un merit, acela este că am crezut mereu în ei și i-am convins de potențialul pe care îl au și de ce lucruri minunate le pot face împreună.

Cred că m-am bucurat suficient după meciul cu Israel, atunci a fost momentul calificării. Sunt momentele lor, e normal ca ei să fie în față, ei sunt actorii, ei trebuie să culeagă admirația. Am preferat să stau în plan secund. România a arătat că și-a crescut nivelul într-un timp incredibil de scurt”, a declarat Edi Iordănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Datorită statutului de câștigătoare de grupă, România va fi în urna a doua valorică la tragerea la sorți a fazei grupelor turneului final din Germania, din 2 decembrie.

Politica