sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Biletul zilei (22 noiembrie): 7 absențe în tabăra oaspeților, 2.9 are victoria gazdele!

Golgheterul echipei, celălalt atacant, unul dintre mijlocașii titulari și patru fundași nu au fost luați în avion.

Levandiakos – Lamia DNB 1 (2.04)

Grecia, ora 15. Lamia va avea mai multe absențe pentru meciul de astăzi: Carlitos (11/4 F, golgheterul echipei), Sidcley (6/0 D), Zoran Tosic (10/0 F), Kyriakos Papadopoulos (6/0 D), Aleksandr Pavlovets (6/0 D), Georgios Saramantas (4/0 D) și Vykintas Slivka (11/1 M) nu au călătorit cu echipa.

Pe de altă parte, Levadiakos se descurcă bine în Liga a II-a și vizează o revenire rapidă. Au un bilanț perfect acasă (4 meciuri, 4 victorii). Nu există absențe semnificative în echipă pentru acest meci.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ansamblu, Levadiakos ar trebui să profite de absențele Lamiei, precum și de avantajul terenului propriu și să obțină calificarea în faza următoare. Mergem pe varianta DNB 1, cotă 2.04.

Leixoes U23 – Academico Viseu U23 DNB 2 (1.45)

Portugalia, ora 17. 9 din 29 de case de pariuri au blocat meciul, cu cote în scădere pentru victoria vizitatorilor. Luăm winner 2, cotă 1.45.  

Buxuro – AGMK 2 (1.55)

Uzbekistan, ora 15:15. Mai sunt două runde de disputat, oaspeții mai speră teoretic la locul 2, având 4 puncte de recuperat. Gazdele, în schimb, sunt deja retrogradate.

Meci în plus, pentru împătrirea cotei:

Metta/LU – Skantes X2 și 0-3 (3.8)

Letonia, ora 18. Este meciul pentru retrogradare / promovare din Letonia. Metta / LU este favorită clară, venind din liga superioară, însă această echipă are o singură victorie în ultimele 15 jocuri. Clar, mobilizarea va fi mare. Dar nici adversarii, din liga a doua, nu sunt deja bătuți. Anticipăm un meci închis, în care doar gazdele vor risca, în vreme ce formația oaspete va apăra 0-0 pentru că există și un meci retur. Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată până acum, într-un amical, încheiat cu victoria favoriților de azi, scor 1-0.

Sugestiile de mai sus reprezintă doar opinia editorului și nu sunt o garanție a câștigului.

Mai multe ponturi sunt pe 3plus.ro

Politica