joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Shakira, condamnată la închisoare cu suspendare

Shakira a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare de către statul spaniol și a acceptat sentința întrucât nu vrea să-și mai piardă timpul în instanță. Artista a fost sancționată pentru că nu și-a plătit taxele și impozitele între 2012 și 2014, ceea ce i-a adus statului spaniol un prejudiciu de 14,5 milioane de euro. De asemenea, ea trebuie să plătească și o amendă de 7,3 milioane de euro.

În plus, vedeta columbiană trebuie să restituie suma cu care a prejudiciat statul spaniol și să mai achite o amendă suplimentară de 430.000 de euro, scrie digisport.ro

Sancțiunile Shakirei au venit în urma unei înțelegeri la care au ajuns părțile, nu după un proces, iar artista a spus că a preferat ca lucrurile să se deruleze așa pentru ca ai săi copii să nu aibă de suferit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Trebuie să-mi aleg cu grijă bătăliile pe care le port. Cel mai important acum este să fac totul pentru ca ai mei copii să aibă o viață liniștită.

Cel mai important pentru mine este să îi văd crescând și să petrec timp alături de ei. Nu-mi doream să-i fac să sufere și să mă vadă că trec printr-un proces”, a declarat Shakira, potrivit sursei citate anterior.

Columbianca s-a apărat mereu, explicând că în perioada 2012- 2014 nu a locuit în Barcelona, ci a fost în concerte într-un turneu efectuat în jurul lumii, iar singurele zile în care s-a aflat în capitala Catalunyei au fost cele în care l-a vizitat pe Pique. Procurorii au considerat însă că Shakira a stat mai mult de jumătate de an în Spania și a îndeplinit astfel criteriul pentru a plăti taxe la stat.

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira și cei doi copii, Milan și Sasha, s-au mutat la Miami, unde artista deține o vilă spectaculoasă.

Politica