miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Dr. Adrian Dobrinescu, noul director medical al SCJU Craiova

Dr. Adrian Dobrinescu este noul director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova. Medicul primar în chirurgie toracică, doctorul Dobrinescu va prelua atribuțiile de îndată ce numirea va veni semnată de la Minisetrul Sănătății, acest lucru urmând să se întâmple, cel mai probabil, în cursul acestei zile, după cum a precizat managerul SCJU Craiova.

Lipsa unui director medical a fost reclamată de mai mulți medici ai spitalului, într-o scrisoare deschisă adrestă Ministerului Sănătății dar și opiniei publice.

„De peste două luni Spitalul funcționează fără Director Medical (nefiind făcute până acum demersuri privind ocuparea acestui post vital), atribuţiile acestuia fiind preluate de către Manager, iar de aproape două săptămâni și fără Manager, care a intrat în concediu medical, deocamdată pe termen de 14 zile. Nu ştim dacă acest termen este unul final sau va fi prelungit, dar este evident că la această oră, cel mai mare spital din Oltenia este fără conducere. Atribuțiile de management nu pot sa revină unui asistent medical care este Directorul de Îngrijiri într-un spital cu peste 1000 paturi. Pentru că nu este numai ilegal dar şi imoral”, se arăta în document.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anterior, director medical a fost doctorul Stelian Mogoanță. Mandatul acestuia a expirat în septembrie.

Politica