miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Burleanu, criticat dur după calificarea României: „Parcă s-a întors Ceaușescu”

Răzvan Burleanu este foarte fericit în această perioadă. Șeful Federației Române de Fotbal a obținut o nouă calificare la un turneu final. Totuși, nu toată lumea îl laudă pe președintele FRF. Florin Prunea l-a criticat dur pe acesta, la scurt timp după meciul cu Israel.

Prunea l-a comparat pe Răzvan Burleanu cu Nicolae Ceaușescu. Fostul portar al României consideră că președintele FRF ia anumite decizii care pun în pericol imaginea naționalei și a fotbalului românesc.

Eu nu m-am plâns și nu sunt un om care mă plâng că nu primesc invitație la echipa națională. Nu e o problemă pentru mine, dacă primesc sau nu primesc. Unu la mână. A doua la mână. S-au umflat puțin mușchii pe el acum, după victoria asta. Și a mai prins puțin culoare în obraji. I-a trecut glonțul pe la ureche. Și foarte bine, că era o presiune. Dispărea din fotbal, dacă nu se califica. Trebuie să le facă statuie lui Edi și băieților că l-au scăpat. El, de la un salariu de 400 de euro, a venit la unul de 36.000 de euro/lună. Ce însemna să se întoarcă înapoi la 500 de euro. A luat puțin culoare așa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu l-am prins pe Ceaușescu. Exact, parcă s-a întors Ceaușescu. Exact copia fidelă. Copia fidelă a lui Ceaușescu. Chiar nu mă simt atins de chestia asta. Cei care plâng. Cine a plâns? Eu nici nu puteam să fiu prezent la meci. Că pe unii i-a sunat și pe alții nu, e strict problema lor. Eu nu sunt în ăia care mă plâng. Nu am de ce să plâng. Că nu am primit invitație. Nu e prima dată. Și chiar am avut treabă. Eu, de exemplu, acum am fost delegat de UEFA la Serbia – Bulgaria, ieri”, a spus Florin Prunea, pentru iAMSport.

Politica