miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

1 Decembrie cu fasole și cârnați, la Slatina

Slătinenii vor sărbători Ziua Națională, în mod tradițional, cu fasole cu cârnați. O mie de porții vor fi donate de o firmă Primăriei Slatina. Contractul de donație ar urma să fie aprobat vineri de consilierii locali.

„Se aprobă distribuirea a unui număr de 1.000 meniuri produse tradiționale (ce conțin
iahnie de fasole, cârnați la grătar, murături. băuturi calde, chifle) ce vor fi oferite cu titlu gratuit participanților la «Ziua Națională a României» – 1 Decembrie 2023, desfășurată în municipiul Slatina, de către operatorul economic SC PROVISION RETAIL PROD SRL. Se aprobă amenajarea unui stand alimentar pe o suprafață de maxim 150 metri pătrați, pe domeniul public al municipiului Slatina, în parcarea din vecinătatea Esplanadei Slatina și a Centrului Comercial «Winmarkt», în data 1 Decembrie 2023 de către operatorul economic SC PROVISION RETAIL PROD SRL, pentru pregătirea și distribuirea a 1.000 meniuri produse tradiționale, participanților la evenimentul «Ziua Națională a României». Se aprobă încheierea unui contract de donație între SC PROVISION RETAIL PROD SRL și Primăria municipiului Slatina”, se arată în proiectul de hotărâre supus aprobării,conform evenimentdeolt.ro, peste câteva zile.

De 1 Decembrie ar urma să fie aprins și iluminatul festiv. Va fi și un spectacol live, organizat cu sprijinul unei firme, mai precizează sursa citată, care va încheia un protocol de colaborare cu Primăria Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Se aprobă organizarea unui spectacol live susținut de artiști de renume național în data
de 1 decembrie 2023, de către SC Art Star Sound Master SRL, în intervalul orar 17:30 – 20:00 pe scena ce va fi amplasată în parcarea aferentă parcului Tineretului din strada Tunari. Se aprobă amplasarea și funcționarea unui parc de distracții cu ocazia sărbătorilor de iarnă în perioada 1 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, în parcarea aferentă parcului Tineretului din strada Tunari de către SC Art Star Sound Master SRL. Se aprobă încheierea unui Protocol de colaborare între SC Art Star Sound Master SRL și Primăria municipiului Slatina (…)”, se precizează în proiectul de hotărâre ce urmează a fi supus votului consilierilor locali.

foto arhiva

Politica