vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Bătaie și incendiu, după inaugurarea Târgului de Crăciun de la Craiova

Vineri s-a deschis Târgul de Crăciun de la Craiova. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu un incendiu la luminițele de Crăciun amplasate, dar și imagini cu o bătaie care a avut loc pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova.

Pe internet au apărut imagini cu un incendiu izbucnit la un tufiș pe care erau amplasate luminițele de Crăciun din oraş. Reprezentanții ISU Dolj, au transmis pentru Jurnalul Olteniei, că focul a fost stins probabil de oamenii din zonă şi că ei nu au primit sesizare să intervină. Incendiul a fost unul minor şi fără victime.

Tot în acest weekend, a apărut pe o reţea de socializare, un videoclip cu o altercaţie între mai mulţi bărbaţi şi femei la Târgul de Crăciun. Totul s-a petrecut pe esplanada Teatrului Naţional din oraş. În imagini se vede cum aceştia şi-au împărţit pumni şi picioare. Poliţiştii doljeni au transmis că nu a fost depusă plângere şi că cei implicaţi au rezolvat scandalul pe cale amiabilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto: Info Trafic Craiova si Dolj

sursa video: Instagram/The Oltenian Bible

Politica