sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Depistați la volan fără permis de conducere

Doi doljeni au fost prinși de oamenii legii în timp ce conduceau pe drumurile publice fără permis. Astfel, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au depistat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Călărași, în timp ce conducea un motociclu pe drumurile publice din orașul Dăbuleni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au depistat un alt bărbat, de 50 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism ce tracta o remorcă pe strada Potelu, din municipiul Craiova.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule.
În ambele situații, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica