joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Coliziune frontală pe DN 7, cu două victime transportate la Urgențe

Luni, 20 noiembrie, în jurul orei 16.21, polițiștii rutieri  au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 7 s-a produs un eveniment rutier, soldat cu victime. La incident au intervenit și reprezentanții ISU Vâlcea, sesizați prin apel la 112.

“Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 33 de ani din municipiul Codlea, județul Brașov, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 7, în localitatea Racovița, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un alt bărbat de 71 de ani din municipiul Sibiu.
În urma impactului, a rezultat rănirea a 2 persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, se arată în comunicarea rapidă a IPJ Vâlcea.

“Pompierii vâlceni au intervenit, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor, la un accident rutier produs în localitatea Racovița,  DN7.
La locul evenimentului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare,  o ambulanță SMURD din cadrul Stației Brezoi și 2 ambulanțe SAJ.
În evenimentului rutier au fost implicați o autoutilitara și un autoturism, precum și 4 pasageri, care s-au autoevacuat,  iar 3 dintre aceștia au fost evaluați medical. Nu au fost persoane încarcerate.
Doua victime, una de sex feminin și una de sex masculin, au fost transportată la UPU Vâlcea de  ambulanțele SAJ.
Pompierii militari au asigurat și măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, arată și ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica