sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Artist de muzică populară, a murit după ce s-a spânzurat

Un interpret de muzică populară, din Gorj, a murit la spital, unde a ajuns în urmă cu câteva zile după ce a încercat să se spânzure. Bărbatul a fost salvat de prieteni și a ajuns la secția ATI a Spitalului din Târgu Jiu în stare gravă. Ieri seară, acesta a decedat.

„Referitor la bărbatul de 41 de ani care a încercat să își pună capăt zilelor ieri, este la ATI, în stare gravă”, anunțau reprezentanții spitalului din Gorj în urmă cu câteva zile.

Gică Giurcă avea 41 de ani și era din Târgu Jiu. El era cântăreț de muzică populară. Bărbatul se certa cu familia, iar din această cauză, era în depresie. Înainte de gestul extrem, bărbatul de 41 de ani a postat un mesaj pe o rețea de socializare cum că își cere iertare tuturor celor cărora le-a greșit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Vreau să vă cer scuze la toți care i-am greșit cu vorba sau cu fapta”, a fost mesajul acestuia înainte să încerce să se spânzure.

Joi a încercat să se spânzure în grădina casei sale. El a fost scos din ștreang de către prieteni și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu Jiu. Cunoscuții acestuia spun că certurile în familie porniseră de la faptul că el și soția lui cu care avea doi copii, s-au despărțit scrie gorjexpress.ro. Pe pagina de socializare a artistului au început să curgă mesaje de condoleanțe din partea apropiaților.

„Dumnezeu a vrut să le cânți îngerilor! De azi ne-ai lăsat doar cu aminitiri! Dumnezeu să te ierte om blând!” „Dumnezeu să te odihnească în pace, prietene! Un om deosebit!”, sunt câteva din zecile de mesaje postate pe pagina artistului.

Acum, oamenii legii din Gorj au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Bărbatul de 41 de ani va fi supus unei necropsii.

sursa foto:pagina personala a artistului

Politica