miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Stoichiță are încredere în tricolori: „Nu cred că vom pierde meciul”

România are nevoie de un singur punct în meciul cu Israel, pentru a obține calificarea matematică la EURO. Mihai Stoichiță are mare încredere în prima reprezentativă și nu crede că elevii lui Edi Iordănescu vor fi învinși, în această seară, chiar dacă vor da piept cu o națională motivată și suficient de valoroasă.

Stoichiță speră chiar ca România să câștige meciul. El este de părere că jocul naționalei trebuie să fie bine pus la punct în toate compartimentele, pentru a înlătura orice emoție legată de calificarea la EURO.

„În ultima vreme băieții au jucat bine, asta e cel important. Întâlnim o echipă foarte bună, dar nu cred că vom pierde meciul. (n.r. Tricolorii sunt foarte motivați să câștige) Dacă ei spun acest lucru înseamnă că este foarte bine. Ei și-au câștigat această încredere, o echipă care nu a pierdut de foarte mult timp. Știu că meciul cu Israel nu a fost unul reușit, dar am ieșit neînvinși. Mâine sigur vom juca mai bine și vom ieși tot neînvinși. Eu sper să câștigăm meciul. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cheia e la ei, la jucători. E o îmbinare, cheia e mijlocul, cheia e atacul, cheia e apărarea. Am ajuns aici datorită meciurilor de dinainte. Planul B nu cred că poți să-l gândești altfel decât să o bați pe Elveția, nu poți să gândești altfel. Sper să nu fie nevoie de planul B”, a declarat Mihai Stoichiță, despre naționala antrenată de Edi Iordănescu, la Fotbal Club. 

Politica