miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Drogat și fără permis, la volan, a ajuns… în arest

Accident pe DN6, în Mehedinți, în zona Taverna Sârbului. Șoferul implicat, un tânăr de 20 ani, din Drobeta Turnu Severin, a ieșit pozitiv la Drug Test. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, după ce au aflat și că nu avea permis de conducere.

Potrivit Poliției Mehedinți, tânărul, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la intersecția cu centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin a pierdut controlul volanului și a acroșat un indicator rutier.
“Din verificările efectuate a rezultat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul procesului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
Ulterior, față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la data de 18 noiembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea unei măsuri preventive”, conform Poliției Mehedinți.
Oamenii legii continuă cercetările, tânărul fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

foto: arhiva

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica