joi, octombrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Accident cu 3 mașini, în Severin

Un accident, în care au fost implicate 3 mașini, a avut loc vineri dimineața, în municipiul Drobeta-Turnu. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

În această dimineață, pe calea Timișoarei, în municipiul Drobeta-Turnu Severin s-a produs un accident de circulație în care au fost implicate trei autovehicule. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că o femeie de 37 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe strada Renașterii, la intersecția cu calea Timișoarei nu a respectat semnificația indicatorului oprire și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o altă de femeie de 31 de ani, din aceeași localitate. Din impact, autoturismul condus de femeia de 31 de ani a fost proiectat într-un vehicul staționat. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale”, potrivit IPJ Mehedinți.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Față de conducătoarea auto de 37 de ani a fost luată măsura sancționării contravenționale, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica