luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Rotaru urmează să prezinte un nou antrenor la CSU Craiova

Mihai Rotaru e gata să schimbe antrenorul la CSU Craiova. Sezonul a început cu Eugen Neagoe pe bancă. Acesta a fost înlocuit cu Laurențiu Reghecampf, care a plecat în Arabia și i-a lăsat baltă pe olteni. Patronul clubului a apelat la soluția de avarie și l-a instalat pe Corneliu Papură. Suporterii l-au considerat un interimar, iar acum îi cer demisia.

Finanțatorul alb-albaștrilor se conformează și, potrivit presei din Bulgaria, Rotaru vrea să îl instaleze principal pe Ivaylo Petev. Antrenorul în vârstă de 48 de ani are un CV impresionant și ar fi o adevărată lovitură dată de CSU Craiova.

Ivaylo Petev va fi prezentat în România, la Universitatea Craiova. Plecarea la nord de Dunăre este doar un pas în carieră pentru Petev. Anterior a antrenat la cluburi mult mai puternice, precum Dinamo Zagreb, Jagiellogia sau gigantul din Cipru, Omonia Nicosia.  În plus, a fost selecționerul naționalei Bulgariei, dar și al Bosniei și Herțegovinei, alături de care a câștigat Liga B din Nations League și a asigurat astfel un baraj pentru EURO 2024″, au scris jurnaliștii bulgari, potrivit sport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până acum, Ivaylo Petev le-a antrenat pe Lyubimets, Ludogorets, Levski Sofia, AEL Limassol, Dinamo Zagreb, Omonia Nikosia, Al Qadsiah și Jagiellonia. El a fost și selecționerul Bulgariei, intervalul decembrie 2014 – septembrie 2016. Totodată, între ianuarie 2021 și decembrie 2022, el a fost selecționerul Bosniei, alături de care a învins inclusiv România, scor 1-0 pe 7 iunie 2022, în Liga Națiunilor.

Politica