duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

De câți oficiali e nevoie pentru a tăia o panglică? Fix 7

Cu fast, discursuri, medalii înmânate și panglică tăiată de șapte oficiali, heliportul din Botoșani a fost inaugurat.Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/sapte-la-o-panglica-imagini-virale-cu-oficiali-ingramaditi-la-ceremonia-de-inaugurare-a-heliportului-din-botosani-2561383Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.
Cu fast, discursuri, medalii înmânate și panglică tăiată de șapte oficiali, heliportul din Botoșani a fost inaugurat.

Platforma de beton de 15 metri pătrați este gata încă de anul trecut, după ce procedurile au durat patru ani, scrie digi24.ro Inițial, terenul ales era cu 3 metri mai mic decât era necesarul pentru asigurarea perimetrului de siguranță. A urmat o lungă perioadă de negociere cu CFR, care deținea terenul alăturat și trebuia să cedeze o porțiune din el.

Mai apoi, s-a pus problema zgomotului produs de elicoptere. Localnicii au făcut chiar și o petiție, după care au fost montate panouri fonoabsorbante.

Investiția a fost făcută din fonduri europene și a costat 1,5 milioane de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iar imaginea cu prefectul, Sorin Cornilă, Doina Fedorovici, șefa Consiliului Județean și șefii de la poliție și pompieri, îngrămădiți la tăierea panglicii, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook/Institutia Prefectului – Judetul Botosani

Politica