duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Cristiano Bergodi nu înțelege de ce Papură nu face treabă bună la CSU Craiova

Cristiano Bergodi spune că l-a cunoscut pe Papură, atunci când italianul încă îi antrena pe alb-albaștrii de la CSU Craiova. Actualul tehnician de la Rapid susține că nu înțelege de ce trupa din Bănie nu reușește să facă performanță, pentru că sunt toate condițiile acolo. El explică faptul că s-a simțit bine la Craiova și că el s-a descurcat excelent, cu 14 victorii, în 17 meciuri.

Acolo nu e ușor. Pe Corneliu Papură l-am cunoscut puțin când am fost acolo. E greu acolo. Am văzut o echipă bună. Ei pot face ceva important, au un lot competitiv. Domnul Rotaru decide, eu nu mă bag în această situație. Se lucrează bine (n.r cu Mihai Rotaru). Vorbești cu el, el face multe ședințe, vrea să știe tot. E normal, patronul bagă bani în echipă, iar condițiile sunt foarte bune. Eu am lucrat bine acolo. E ciudat faptul că nu reușește să facă mai mult. Nu știu ce se întâmplă. Eu am lucrat bine, repet. Din 17 meciuri am avut 14 victorii”, a spus Bergodi, potrivit digisport.

Antrenorul italian nu crede că Mihai Rotaru regretă că a renunțat la serviciile lui. Bergodi spune că perioada petrecută la Craiova a fost frumoasă, dar a fost foarte dezamăgit după ce a pierdut meciul disputat cu titlul pe masă, contra celor de la CFR Cluj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu mă interesează dacă mă regretă domnul Rotaru. Nu cred că mă regretă. Acolo a fost o perioadă frumoasă pentru mine. Am lăsat o amintire bună acolo. Am ajuns pe locul 2 fără să jucăm un meci. Nu ne-au lăsat să jucăm meciul cu Astra. Dacă noi câștigam cu Astra, când eram pe val, cu 6 victorii din 6, noi am fi jucat cu CFR pe două rezultate din trei și ar fi fost diferit. Asta a fost. A trecut. Normal că a fost o dezamăgire mare. Eram aproape de a câștiga contra celui mai bun CFR Cluj, care a făcut 1-1 cu Sevilla și 0-0 la retur. Sevilla, care la sfârșitul anului a câștigat Europa League contra lui Inter. Vă dați seama, am făcut o performanță extraordinară cu Craiova”, a mai spus Bergodi. 

Politica