luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Campanie de succes pentru donare de sânge la Ocnele Mari

Consiliul Județean Vâlcea a continuat campania inițiată de Digi 24 de a sprijini desfășurarea unor acțiuni de donare de sânge în județul Vâlcea.  Astfel, s-a ajuns la cea de-a cincea acțiune “Avem același sânge” pe care a organizat-o în acest an. Aceasta a avut loc luni, 30 octombrie, între orele 08:00-13:00, la Școala gimnazială “Costea Marinoiu” din orașul Ocnele Mari.

”Donarea de sânge este un gest nobil pe care îl putem face pentru semenii noștri care au nevoie. Ne-am alăturat acestei campanii fiindcă nouă ne pasă și pentru că vrem să ajutăm oamenii, de această dată cu puțin din sângele nostru. Uneori, acest lucru poate însemna chiar salvarea unei vieți”, a declarat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu. 

Și primarul orașului Ocnele Mari, Remus Sasu a remarcat interesul manifestat de locuitori în a dona sânge.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Am vorbit cu oameni care au venit spunând că în mintea lor se gândesc la cei care se află în aceste momente în sălile de operații, la părinți sau copii, omeni care au suferit accidente, la toți pacienții care se luptă pentru viața lor în spitale și care au nevoie urgentă de sânge. Oameni care se gândesc că pot fi ei la un moment dat în astfel de situații și că ar avea nevoie de sânge”, menționează Sasu.

Campania a fost un succes și deși s-a încheiat la ora 13, cei care au venit după acest interval au fost îndrumați să meargă la cel mai apropiat centru de transfuzii.

Politica