marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Primele efecte ale OUG 90, la Craiova. Spooky Garden, anulat

Atelierul pentru copii și spectacolul interactiv Spooky Garden, evenimente cu tematică de Halloween, programate pentru 31 octombrie 2023, au fost anulate, a anunțat Casa de Cultură Traian Demetrescu.

”Având în vedere prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 90 din 27 octombrie 2023, pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023, Casa de Cultură Traian Demetrescu este nevoită să anuleze atelierul pentru copii și spectacolul interactiv Spooky Garden, evenimente cu tematică de Halloween, care anterior fuseseră anunțate pentru 31 octombrie 2023”, se arată în comunicatul CCTD.

Reamintim că, Guvernul a aprobat un proiect de ordonanţă de urgenţă care vizează reducerea cheltuielilor pe anul 2023, în vederea încadrării în ţinta de deficit bugetar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit OUG, vor fi limitate cheltuielile cu bunuri şi servicii, iar autorităţile publice locale nu vor putea finanţa din fonduri publice, cu excepţia celor provenite din donaţii şi sponsorizări, festivaluri, concerte sau festivităţi.

Politica