marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Bătrână accidentată pe trecerea de pietoni, scoasă din stop cardio-respirator chiar de șefii Ambulanței, aflați în trafic

Luni, 30 octombrie, o bătrână din Râmnicu Vâlcea, accidentată pe trecerea de pietoni de un șofer imprudent a fost salvată chiar de managerul și directorul tehnic de la Ambulanță, care se aflau întâmplător în trafic în zona incidentului. Cei doi au reușit să-i ofere victimei primul ajutor de specialitate și să o scoată din stopul cardio-respirator.

“Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, în Râmnicu Vâlcea. Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din municipiu, un bărbat de 43 de ani, din Râmnicu Vâlcea, ar fi surprins și accidentat o femeie de 74 de ani, din același oraș, care se angajase în traversarea străzii pe marcaj pietonal, rezultând rănirea gravă a acesteia. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a evenimentul s-a produs”, se arată în comunicarea rapidă a IPJ Vâlcea.
*Fotografie ilustrativă

Politica