vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Percheziții acasă la un fost procuror DNA Târgu Jiu. Au fost obținute fonduri ilegal

Un fost procuror gorjean a ajuns în atenția anchetatorilor, joi dimineață, în cadrul unor percheziții efectuate într-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, după cum notează presafarastapani.ro. Bărbatul a lucrat, inițial, la DNA Târgu Jiu.

Casa în care locuiesc fostul procuror Cristian Bertha și soția s-a aflat pe lista celor 16 locatii, la care au descins oamenii legii, conform sursei citate. Anchetatorii au transmis, printr-un comunicat de presă, că dosarul vizează persoane suspectate de obținerea ilegală de fonduri, prin programul Start-up Nation România, cu un prejudiciu estimat la 1,2 milioane de lei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, împreună cu organele de poliţie din cadrul 1.P.J. Gorj şi 1.P.J. Dolj, au efectuat, în această dimineață, percheziții domiciliare in 16 locații de pe raza județului Gorj, într-o cauză aflată pe rolul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, având ca obiect Infracțiunile de obținere ilegală de fonduri şi fals in inscrisuri sub semnătură privată, privind Programul Start-up Nation România, fiind vizate un număr de 8 societăţi comerciale„, au transmis reprezentanțil Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica