sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Copii amenințați cu un pistol de jucărie, pe stradă

Un tânăr de 30 de ani, din Severin, a fost filmat în timp ce amenința, cu un pistol de jucărie, mai mulți copii. Mai mult de atât, acesta arunca și cu pietre după copii. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni medicale.

”La data de 4 octombrie a.c., Poliția municipiului Drobeta Turnu – Severin a fost sesizată despre faptul că, în sensul giratoriu situat pe Bd.-ul Splai Mihai Viteazu, la intersecția cu Bd.-ul I.C. Brătianu, în apropierea unei stații peco, s-ar afla un tânăr care ar amenința mai mulți copii cu un pistol și ar arunca cu pietre în direcția acestora.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Ordine Publică, iar, în urma verificărilor, au identificat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Drobeta Turnu – Severin, care, la vederea acestora, ar fi aruncat o machetă din material plastic, neagră, asemănătoare unui pistol, ce nu prezenta elemente detașabile”, potrivit IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul a fost imobilizat și transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, unde a fost internat, fiind cunoscut cu afecțiuni medicale.

Politica