luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Dragoș Bon dă vina pe teren, după egalul cu Tunari: „E jalnic”

CSU Craiova a scos un egal în finalul meciului cu CS Tunari. Oltenii au dominat partida, dar numai la capitolul posesie. Jucătorii formației din Bănie s-au văzut conduși și le-a fost foarte greu să restabilească egalitatea. La finalul partidei, Dragoș Bon a dat vina pe starea gazonului.

Tehnicianul spune că nu este normal ca o suprafață de joc să se prezinte într-o astfel de condiție. Bon recunoaște că nici jocul alb-albaștrilor nu a fost la un nivel bun și că CSU Craiova continuă să le facă adversarilor cadouri, pe teren, din cauza lipsei de concentrare.

Este un rezultat care nu ne face cinste. Nu trebuie să ajungem în astfel de situații. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar fotbalul este făcut pentru spectacol și dacă vom juca pe astfel de stadioane… Nu vreau să caut scuze, felicit echipa din Tunari, dar dacă spectatorilor le plac astfel de meciuri….

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu cred că suntem departe. În 2023… Ne mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc. E jalnic, deci nu pot să cred așa ceva. Despre noi, e clar că nu avem concentrare, continuăm să facem cadouri, să fim relaxați la finalizare. Dacă nu ne vom trezi repede, e foarte grav”, a spus Dragoș Bon.

Politica