luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Reținut după ce a furat o mașină și s-a plimbat cu ea

A lăsat mașina deschisă, cu cheile în contact, în fața porții. Dimineață a găsit-o în altă poziție și a sunat la Poliție. Polițiștii au descoperit că un tânăr se plimbase cu ea. El este acum reținut.

„La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Vânju Mare au fost sesizați de un bărbat de 50 de ani, din comuna Jiana, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul.În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că în noaptea de 25/26 septembrie a.c., bărbatul a lăsat autoturismul în fața locuinței, neasigurat și cu cheile în contact, iar în dimineața următoare l-a găsit poziționat altfel.Cu ocazia activităților desfășurate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de Judecătoria Vânju Mare, a fost identificată persoana bănuită de folosirea autovehiculului, un tânăr de 23 ani, din aceeași localitate, care a fost reținut pentru 24 de ore”, transmite IPJ Mehedinți.

Tânărul va fi prezentat Judecătoriei Vânju Mare cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În cauză, se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, mai arată IPJ Mehedinți.

Politica