sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Flagrant cu jocuri de noroc organizate ilegal la un local din Râmnicu Vâlcea

Marți, 26 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Râmnicu Vâlcea  au organizat și desfășurat o acțiune în contextul operațiunii naționale “BLOCADA” la o unitate de cazare de pe raza municipiului reședință de județ. Controlul inopinat s-a soldat cu identificarea a 16 persoane, din județele Vâlcea, Olt și Arad, care desfăşurau, fără licenţă sau autorizaţie, activităţi din domeniul jocurilor de noroc.

“Astfel, la fața locului și în urma controlului corporal efectuat asupra persoanelor identificate, a fost găsită şi ridicată în vederea continuării cercetărilor, suma de 22.000 euro și 90.000 lei.
De asemenea, au fost efectuate controale şi asupra autovehiculelor, fiind identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, două cuţite, o rozetă şi o macetă.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc şi portul fără drept de obiecte periculoase.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea”, se arată în comunicarea IPJ Vâlcea.

Politica