luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Nicușor Bancu, după egalul cu U Cluj: „Când e vorba de Craiova, nu se uită la VAR”

În afara semi-eșecului de la Cluj, oltenii s-au mai ales și cu eliminarea lui Andrei Ivan

Nicușor Bancu nu a arătat nicio clemență față de arbitru în timpul meciului dintre U Cluj și CSU Craiova. La pauză, oltenii conduceau, golul căpitanului Bancu fiind decisiv. În partea a doua a meciului, ardelenii au reușit să egaleze în timpul prelungirilor. Golul a fost marcat de fostul jucător al CSU Craiova, Nistor.

Meciul dintre U Cluj și CSU Craiova s-a încheiat cu un rezultat de 1-1. În a doua repriză, echipa olteană a avut o prestație modestă pe teren, în timp ce ardelenii au alergat în căutarea egalării până în prelungiri. În acele momente, Dan Nistor a izbutit să înscrie, aducând astfel un punct echipei sale.

,,A doua repriză au controlat ei jocul. I-am lăsat să controleze jocul. O greșeală a noastră. La gol, din ce am văzut eu, a fost henț. Ca de obicei, când e vorba de Craiova, nu se uită la VAR.

Policlinica Buna Vestire Craiova

L-a lovit în mână și a ricoșat la Nistor. Noi am avut cele mai mari ocazii. Trebuia să închidem partida. Nu mai vreau să vorbesc de arbitraj, să vorbească cei din conducere. Trebuia să facem noi 2-0. Sunt trei meciuri pe care le jucăm în Cupă, să nu mai face ca anul trecut. Trebuie să fim motivați”, a spus Nicușor Bancu, conform digisport.

În afara semi-eșecului de la Cluj, oltenii s-au mai ales și cu eliminarea lui Andrei Ivan. Fotbalistul a primit al doilea cartonaș galben, în prelungirile partidei. Astfel, extrema oltenilor se va alege cu o suspendare și va lipsi în următoarea etapă.

Politica