sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/ Prinși cu droguri și arme albe asupra lor

Polițiștii au aplicat 125 de amenzi și au întocmit mai multe dosare penale

În noaptea de 22/23 septembrie a.c., între 23.00-03.00, în județul Dolj a fost organizată o „Razie”. Aproximativ 200 de polițiști au luat parte la acțiune. Alături de aceștia s-au aflat și 62 de jandarmi.

Au fost verificate și legitimate aproximativ 1.300 de persoane, fiind verificate și controlate 88 de societăți comerciale, dar și 705 autovehicule. Au fost aplicate 125 de amenzi, în valoare totală de 64.855 de lei. Au fost reținute 10 permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Un tânăr de 22 de ani a fost prins cu un briceag într-o sală de jocuri de noroc, de pe strada Calea București. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Un tânăr de 22 de ani, din comuna Amărăștii de Jos, a fost depistat în incinta unei săli de jocuri de noroc, situată pe strada Calea București, din municipiul Craiova, în timp ce avea asupra sa un briceag. Pe numele acestuia, polițistii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” – IPJ Dolj.

Un alt tânăr a fost prins drogat prin 1 Mai. Și acesta s-a ales cu dosar penal.

„Un tânăr de 20 de ani, din comuna Țuglui, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Craiova. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, potrivit polițiștilor.

Doi bărbați au fost prinși cu fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu miros înțepător. Au fost întocmite dosare penale

„Doi bărbați de 25 și 38 de ani au fost depistați de forțele de ordine având asupra lor fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu miros înțepător. Acestea au fost ridicate și ambalate, urmând a fi înaintate structurii competente cu continuarea cercetărilor. În ambele situații au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu”, conform sursei citate.

Politica