luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Reghecampf rămâne antrenor la CSU Craiova, în acte

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită, să negocieze cu o altă echipă. Acesta i-a lăsat baltă pe olteni, care au fost nevoiți să găsească un nou tehnician, de urgență. Mihai Rotaru s-a orientat imediat către Corneliu Papură. Acesta a fost chemat de la echipa secundă și pus să-i antreneze pe alb-albaștri.

Clubul CSU Craiova a emis un comunicat prin care a explicat că, momentan, în acte, Laurențiu Reghecampf a rămas antrenorul echipei. Totodată, pentru că tehnicianul încă nu și-a rezolvat problemele, trupa din Bănie l-a numit pe Corneliu Papură pe poziția de director tehnic.

„La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurențiu Reghecampf și unul dintre membrii staffului său tehnic au denunțat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului. Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă. Până la finalizarea procedurii menționate mai sus, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni domnului Corneliu Papură, având funcția de director tehnic”, a transmis clubul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Papură va fi ajutat de:

– Dragoș Bon și Ionuț Stancu, antrenori secunzi

– Cătălin Tudor și Daniel Ene, preparatori fizici

– Daniel Tudor, antrenor cu portarii

– Marius Francisc, analist video

Politica