luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Rotaru vrea să aducă la CSU Craiova un fost antrenor de la FCU

Mihai Rotaru pregătește o adevărată lovitură în fotbalul craiovean. Patronul de la CSU Craiova vrea să aducă un fost antrenor de la FCU, pe banca formației sale. Misiunea nu va fi una prea ușoară, ținând cont de faptul că tehnicianul dorit este sub contract cu un club din străinătate.

Potrivit gsp.ro, după ce Laurențiu Reghecampf a decis să plece în Arabia Saudită, la Al Tai, care-i achită clauza de reziliere, Mihai Rotaru a început să caute un nou antrenor pentru CSU Craiova. Iar planul acestuia e să-l aducă pe Adrian Mutu.

„Briliantul” și Mihai Rotaru sunt prieteni buni. Aceștia și-au petrecut vacanțele împreună și se cunosc destul de bine. Tehnicianul cunoaște și câțiva fotbaliști de la CSU, pe care i-a antrenat la naționala de tineret a României.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu el pe bancă, Neftchi are un start greu. A fost eliminată din preliminariile Conference League și pe pe 6 în campionat, după 6 etape (două victorii, pe lângă două înfrângeri și două egaluri). Recent, presa din Azerbaidjan scria că pentru antrenor urmează 4 meciuri de foc, de care depinde soarta lui:

  • 23 septembrie: acasă, cu Zira (liderul, cu 7 puncte mai mult).
  • 30 septembrie: în deplasare, cu Turan (locul 4).
  • 8 octombrie: acasă, cu Qarabag (2).
  • 20 octombrie: în deplasare, cu Sabail (3).

Întâmplarea face că Neftchi este fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf. Acesta a fost înlocuit în Azerbaidjan chiar de Adi Mutu. Cei doi antrenori sunt prieteni, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe „Briliant” să accepte oferta și să plece de la Rapid. Pe banca giuleștenilor a ajuns un fost tehnician de la CSU Craiova, Cristiano Bergodi.

Adrian Mutu a mai lucrat la FC Voluntari, FCU Craiova și Rapid, dar a fost și selecționerul echipei naționale de tineret a României.

Politica