luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Antrenorul care confirmă că s-a înțeles cu Adrian Mititelu: „Voi intra în pâine de la partida din Cupă”

Adrian Mititelu caută un nou antrenor pentru FCU Craiova, de când Nicolae Dică a fost îndepărtat de clubul din Bănie. Oltenii au avut negocieri cu mai mulți tehnicieni, dar discuțiile nu au mers prea bine. Unii nu au acceptat condițiile propuse de șefii alb-albaștrilor, în timp ce alții nici nu au vrut să audă de preluarea echipei.

Cea mai complicată situație a fost cu Marius Șumudică. Acesta s-a înțeles cu Mititelu, mutarea era deja anunțată, dar totul a picat în ultima clipă. Ulterior, conducerea clubului și antrenorul au pornit un scandal în toată regula.

Acum, Adrian Mititelu a găsit soluția ideală. Dan Vasilică și Florin Drăgan vor rămâne pe banca alb-albaștrilor, dar o să primească întăriri. Alături de aceștia va veni Paul Răducan, cel care a mai fost în Bănie și pe timpul mandatului lui Marius Croitoru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tehnicianul are licență PRO, fix ce le lipsește oamenilor de încredere pe care îi are Adrian Mititelu la FCU Craiova. Astfel, regulamentar, oltenii vor fi acoperiți. Paul Răducan spune că nu a semnat încă, dar lucrurile sunt rezolvate și că va începe treaba după meciul cu Oțelul.

Am avut o discuție cu conducerea clubului. Încă nu am semnat.  Voi mai avea și joi o întâlnire, dar în mare ne-am pus de acord. Actualul staff mai poate conduce echipa și la partida cu Oțelul. Voi da o mână de ajutor cât vor considera dânșii că este nevoie de mine. Clubul se află încă în acele 30 de zile primite de la FRF. Eu voi intra în pâine cred că de la partida din Cupa Românei”, a spus Paul Răducan pentru ProSport.

Politica