sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Ambulanțe noi la SAJ Mehedinți

Parcul auto al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Mehedinți se mărește. Două ambulanțe moderne tip A au ajuns în Drobeta Turnu – Severin. Acestea au fost achiziționate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Ambulanţele vor fi folosite pentru transportul mai multor pacienţi pe targă şi scaune. Sunt dotate cu truse de urgenţă de bază care includ oxigen şi defibrilator semiautomat.

„Avem speranța că treptat vom reuși să schimbăm parcul auto învechit și să punem la dispoziția mehedințenilor și alte ambulanțe de transport pacienți moderne”, a precizat managerul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți Victor Maliborschi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

IGSU a cumpărat, în total122 de ambulanțe, pentru SAJ-urile din țară. Este vorba despre un proiect pe fonduri europene, parte a Programului Operaţional Regional 2014-2020 – Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţe medicale – Regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest, Centru. Valoarea totală a contractului de furnizare se ridică la 28.544.577 lei.

Politica