sâmbătă, octombrie 19, 2024

Ultima ora

Sport

Racordare ilegală la conducta de canalizare. O stradă s-a surpat

Noapte plină de provocări pentru craioveni! O stradă intens circulată din oraș s-a surpat

Craiovenii care circulă pe strada Petre Ispirescu au fost nevoiți să ocolească zona după ce strada s-a surpat. Cauza a fost o racordare ilegală la conducta de canalizare, în urmă cu mai mulți ani. Apa uzată se deversa în pâmânt, nefiind preluată de rețea. Proprietarul racordului urmează să fie identificat și pe numele acestuia va fi depusă o plângere la Poliția Locală Craiova.

„Angajații Companiei de Apă Oltenia au fost solicitați în după-amiaza zilei de luni, 11.09.2023, pe strada Petre Ispirescu, din municipiul Craiova, într-o zonă unde apăruse o surpare a carosabilului. În urma verificărilor efectuate, a reieșit că, din cauza unui racord ilegal la o conductă de canalizare anulată în urmă cu mai mulți ani, prin care proprietarul deversa apa uzată în pământ (nefiind preluată de rețeaua de canalizare de pe stradă), s-a ajuns în stadiul de a se surpa strada.

Pentru a nu afecta foarte mult traficul în zonă, angajații Companiei de Apă Oltenia au lucrat pe tot parcursul nopții de luni spre marți, la o adâncime de peste 4 metri, reușind, în această dimineață, să remedieze problema. Urmează să fie depusă o plângere la Poliția Locală Craiova, pentru identificarea proprietarului racordului executat fără avizele necesare și dispunerea măsurilor legale”, potrivit Companiei de Apă Oltenia. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica