vineri, octombrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Prins de 11 ori fără permis la volan. A 12-a oară a ucis o persoană

Un interlop a fost prins de 11 ori conducând fără permis, cu o viteză amețitoare și fără să respecte vreo regulă de circulație, însă a fost lăsat liber. Cea mai recentă ispravă de acest gen a bărbatului din Cluj s-a terminat cu un groaznic accident rutier, în care a murit o persoană. Bărbatul s-a și filmat încălcând regulile de circulație.

Potrivit digi24.ro, una dintre victimele accidentului produs în 23 august la Căpușu Mare a decedat zilele trecute în spital, iar cel care a produs tragedia este acum cercetat penal și pentru ucidere din culpă. La momentul producerii accidentului, bărbatul a fost prins pentru a douăsprezecea oară anul acest conducând fără permis. A unsprezecea oară s-a întâmplat în luna mai, iar la câteva zile după a fost lăsat liber.

În 23 august, bărbatul se afla în mașină cu alte două persoane. Una dintre ele este chiar cea care a decedat zilele trecute în spital. Din cauza vitezei și a carosabilului umed, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat pe contrasens frontal într-o mașină care circula regulamentar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fugit de la locul accidentului, însă a fost găsit de polițiști la aproximativ 2 km distanță.

Acum, el este cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului, dar și pentru ucidere din culpă.

Foto: arhivă

Politica