sâmbătă, octombrie 19, 2024

Ultima ora

Sport

Emoții pentru Laurențiu Reghecampf. Cât lipsește fotbalistul accidentat la lotul național

Laurențiu Reghecampf trebuie să redreseze situația la CSU Craiova. Oltenii au pierdut două meciuri la rând, cu Farul și cu FCSB. Astfel, trupa din Bănie nu mai pare o candidată atât de serioasă la titlu, iar pentru a schimba opinia unora dintre suporteri, antrenorul echipei încearcă să-și mobilizeze cât mai bine elevii în pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale.

Totuși, Reghecampf se confruntă și cu probleme, tocmai din cauza acestei pauze. Ștefan Baiaram, convocat inițial la naționala U21, s-a întors la Craiova accidentat. Mijlocașul nu a apucat să joace sub comanda lui Daniel Pancu, iar selecționerul l-a înlocuit cu Danciu, tot de la CSU.

Ștefan Baiaram este principalul fotbalist pe care Craiova se bazează pentru a respecta regula U21, iar absența acestuia se simte în orice moment. Veștile nu par a fi atât de rele pentru olteni. Potrivit Fanatik, problemele lui Baiaram nu sunt foarte grave. Laurențiu Reghecampf ar avea șanse să îl poată folosi în primele partide după pauza competițională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica