sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Încă o persoană a murit în urma exploziei de la Crevedia

Încă o persoană și-a pierdut viața în urma exploziei de la Crevedia. Este vorba despre un cetățean nepalez, angajat al depozitului de GPL, care prezenta arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Este a cincea victimă a tragediei.

„În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti încă unul din pacienţii aflaţi în stare foarte gravă de la începutul internării şi care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză şi avea arsuri de peste 90% pe suprafaţa corporală”, afirmă Ministerul Sănătăţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni dimineață, un bărbat care suferise arsuri pe 95% din suprafața corpului în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia a încetat din viață la Spitalul Floreasca. Două persoane, soți și soție, au murit la locul incidentului, iar apoi încă un rănit internat la Spitalul Floreasca a decedat din cauza arsurilor pe 99% din corp. 

În spitale mai sunt 14 pacienți dintre răniții după exploziile de la Crevedia – șase sunt la Spitalul Floreasca, doi la Bagdasar Arseni, cinci la Spitalul de Arsuri și unul la Spitalul Universitar.

27 pacienți au fost externați. 12 au fost duși în străinătate, patru dintre ei fiind intubați. 

Politica