vineri, octombrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Scandal la OPC. Angajați, agresați

Oficiul pentru Protecția Consumatorului (OPC) Slatina a fost scena unui conflict în urma căruia un bărbat s-a ales cu dosar penal. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani din localitate, care a agresat un bărbat de 42 de ani din București și i-ar fi distrus telefonul mobil unui alt bărbat de 50 de ani. Ambii au fost agresați în sediul instituției. Cele două victime ar fi angajați ai ANPC.

,,La data de 28 august 2023, în jurul orei 14:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul București, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la sediul unei instituții publice, din municipiul Slatina, ar fi fost agresat fizic de către o persoana.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un barbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul București, în timp ce se afla în sediul unei instituții publice, din municipiul Slatina, fi fost agresat fizic (împins) de către o persoana.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, persoana i-ar fi smuls și distrus telefonul mobil unui alt bărbat, în vârsta de 50 de ani, aflat în sediul instituției. Din relatări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere, cercetările fiind continuate”, au transmis polițiștii olteni.

Politica