sâmbătă, octombrie 19, 2024

Ultima ora

Sport

Oltenii nu regretă că au refuzat amânarea meciului cu Farul: „Am luat în calcul că noi putem să luăm și bătaie”

Meciul dintre Farul și CSU Craiova a fost disputat chiar și înainte de a începe. Constănțenii i-au acuzat pe olteni că nu vor să amâne partida. Mihai Rotaru spunea că el a propus chiar înainte ca jocul să fie amânat, doar că adversarii nu erau hotărâți. În cele din urmă, meciul a avut loc, iar gazdele s-au impus cu scorul de 2-0.

Trupa din Bănie s-a întors acasă fără puncte, dar Mihai Rotaru spune că nu regretă decizia luată. Patronul alb-albaștrilor recunoaște faptul că s-a gândit că ar exista și riscul să fie învins de Hagi. Așa s-a și întâmplat, dar oltenii se consolează cu un lucru: au fost bătuți de campioana României.

„Până la urmă, am pierdut pe terenul campioanei și a unei formații care în acest moment are șanse reale să intre în grupele Conference League. Deci nu am pierdut în fața unui no name. E campioana României, au fost mai buni ca noi. Hai să vedem cum putem noi să fim mai buni ca ei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu, nicio secundă nu îmi pare rău că nu am amânat meciul cu Farul. Am luat dinainte în calcul că noi putem să luăm și bătaie. Cum să-mi pară rău? Am spus și care sunt motivele”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Politica