duminică, octombrie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Finanțare de un milion de euro din partea Fondului de Mediu, pentru iluminatul public

Un alt plan destinat modernizării sistemului de iluminat public din Târgu Jiu a primit aprobarea, urmând să primească o finanțare în valoare de un milion de euro din partea Fondului de Mediu.

Acesta reprezintă al doilea proiect de natură similară și va contribui la realizarea obiectivului propus de administrația locală, acela de a asigura un sistem de iluminat modern și eficient în întreaga localitate. Noul proiect, care a primit recent aprobarea, va acoperi intrările în oraș și cartierele rămase și vizează montarea a 987 de corpuri de iluminat.

„Încă un proiect dedicat modernizării iluminatului public din Târgu Jiu a fost aprobat, urmând a beneficia de o finanțare de un milion de euro de la Fondul de Mediu. Este al doilea proiect de acest fel și va completa obiectivul pe care ni l-am propus, acela de a avea un iluminat modern și eficient în întreg orașul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avem trei proiecte în acest sens:

– primul cu finanțare europeană, deja finalizat, care avea în vedere principalele artere ale orașului și a cărui valoare a depășit 5 milioane de euro;

– al doilea, aflat în licitație, prin Fondul de Mediu, în valoare de peste 1 milion de euro, prevede instalarea a 1418 corpuri de iluminat și se adresează majorității cartierelor orașului;

– al treilea, tot prin Fondul de Mediu, este cel tocmai aprobat, acoperă intrările în oraș și cartierele ramase, și prevede instalarea a 987 de corpuri de iluminat.

Nu pot să nu apreciez munca echipei de la primărie, coordonată de directorul Direcției de Investiții, Raul Chiriac, care a elaborat, într-un timp relativ scurt, un număr impresionant de proiecte menite să dezvolte orașul”, potrivit primarului din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Politica