sâmbătă, octombrie 19, 2024

Ultima ora

Sport

Andrei Ivan încă e ținut în brațe de Rotaru: „Nu trebuie să-l facem pe Ivan țap ispășitor”

Andrei Ivan a fost cel mai bun jucător de la CSU Craiova, în sezonul trecut. Acesta a marcat foarte multe goluri și a tras echipa după el în majoritatea partidelor dificile. După revenirea lui Alex Mitiriță în Bănie, evoluțiile lui Ivan nu am mai fost aceleași. Acesta a fost nevoit să joace pe un alt post, de care s-a și plâns când a avut ocazia.

Acum, unii suporteri îl critică pe atacant, pentru că nu mai este la același nivel. Totuși, Mihai Rotaru îl apără pe Andrei Ivan, despre care spune că își va reveni, dar este nevoie de răbdare, pentru că fotbalistul trebuie să se acomodeze cu noile sarcini din teren.

Nu trebuie să-l facem pe Ivan țap ispășitor. Am auzit părerea domnului Cârțu, sunt părerile dânsului. Anul trecut, Andrei a tras echipa după el. Anul ăsta, într-adevăr, e pe o poziție nouă. Își va reveni și e un jucător care a crescut la Universitatea Craiova, dar nu e vorba de asta. Ne bazăm pe el și repet, anul trecut a tras echipa după el! A fost al doilea golgheter, nu?! Sunt mulți care sunt, nu poate fi unul țap ispășitor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem noi, ca echipă în acest moment. Nu arătăm ca o echipă! E un jucător care de pe poziția de extremă, nu de atacant, a dat ultimele două sezoane câte 14 goluri. Deci asta înseamnă constanță! Deja are trei goluri și două assisturi în șapte etape, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Politica