luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Sărăcie și în conturi și în rezultate la FCU Craiova

Adrian Mititelu a adunat mai multe regrete, de când s-a implicat în fotbal. Patronul de la FCU Craiova spune că putea să facă mult mai mulți bani, în viață, dacă nu investea atât de mult timp și o mare parte din energie și avere în echipa din Bănie. Acum, finanțatorul alb-albaștrilor crede că este cel mai sărac patron din Liga 1. Nici rezultatele echipei sale nu au fost și nici nu sunt atât de bune pe cât și-ar fi dorit Mititelu.

Puteam face multe fabrici și business-uri. Poate eram peste Șucu și alți oameni de afaceri tari din fotbalul de azi. Nu cred că ei aveau atunci banii mei. Dar m-am izolat în fotbalul ăsta care mi-a mâncat tot. Acum cred că sunt cel mai sărac patron din SuperLiga! Păi, mă compar eu cu Gigi Becali, care e numărul 1, sau cu Șucu… Poate cu Dioszegi să mă compar!”, a declarat Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, pentru prosport.ro.

Omul de afaceri din Bănie a povestit cum a început să facă bani și faptul că, în anumite momente, când exporta combustibil și făcea import cu produse agricole, avea șansa să dea o lovitură de 10 milioane de dolari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am ajuns să export combustibil în Republica Moldova. În anul 1993, am exportat de 2 milioane de dolari! Și de-acolo importam produse agricole. Super afacere! Bine, cea mai mare lovitură pe care era să o dau era de 10 milioane de dolari…

Semnasem și contractul, urma să aduc șină de cale ferată din Ucraina, de la Azovstal Mariupol, cel distrus acum de Putin. Am fost acolo cu partenerii mei din Republica Moldova, drum prin pădurile din Belarus, cu racheți pe post de gărzi de corp! Urma să aduc șina la APCAROM Buzău, dar nu s-a livrat marfa la timp și a picat contractul”, a mai spus Mititelu.

Politica