luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Noul mall din Craiova, închiriat aproape integral. Când se deschide

Mallul Promenada Craiova, cel mai mare proiect al companiei NEPI Rockcastl, va fi finalizat anul acesta. Deschiderea este programată pentru luna octombrie, iar 99% din suprafața de 53.700 de mp a fost deja închiriată.

Pe lângă malll, dezvoltatorul va deschide și un parc de retail, cu o suprafață de 10.000 de mp, închiriat în proporție de 85%, notează economica.net

La finele lunii iunie, NEPI Rockcastle avea o poziție puternică de lichiditate de aproape un miliard de euro, formată din numerar de aproape 350 de milioane de euro și facilități de credit disponibile și neutilizate în valoare de 620 de milioane de euro. Valoarea portofoliului companiei a crescut cu 103,7 milioane de euro și a ajuns la 6,7 miliarde de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Valoarea portofoliului companiei a crescut cu 103,7 milioane de euro și a ajuns la 6,7 miliarde de euro.

NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de malluri din România, are în construcție sau în stadii de autorizare proiecte al căror cost este de 722 de milioane de euro, din care 287 de milioane de euro au fost deja cheltuite. Investițiile panificate pentru cea de-a doua jumătate a acestui an este de 150 de milioane de euro.

Foto: Facebook/Promenada Craiova

Politica