luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Stoica dă verdictul în lupta pentru titlu: „Craiova este peste CFR”

CFR Cluj este echipa care surprinde pe toată lumea, în această ediție de campionat. Nu rezultatele bune au dus la acest lucru, pentru că ardelenii au făcut performanțe notabile în ultimii 6 ani. Jocul a impresionat. Chiar dacă au pierdut mulți fotbaliști importanți, dar și pe Dan Petrescu, șefii de la CFR au redresat situația. Au ales un nou antrenor și l-au lăsat să schimbe fața echipei. Acum, clujenii practică poate cel mai plăcut fotbal din Liga 1.

Cu toate acestea, Mihai Stoica este de părere că CSU Craiova are o echipă mai bună decât a celor de la CFR Cluj. Oficialul de la FCSB consideră că alb-albaștrii lui Laurențiu Reghecampf sunt principalii rivali la titlu pentru echipa finanțată de Gigi Becali.

„(n.r. Vă veţi lupta cu CFR Cluj pentru titlu?) Craiova este peste CFR. Craiova a ratat nişte ocazii monumentale la 1-1 în meciul cu CFR de la Cluj, iar jucătorii de atac ai Craiovei nu au făcut un meci de excepţie atunci.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Universitatea Craiova pare cea mai bună echipă cu care ne confruntăm pentru că de la mijloc în sus arată foarte bine. A venit Mitriţă, care arată bine. A revenit şi Baiaram. Să-l vedem şi pe Kurtic. Dacă e ceea ce vor ei să fie, atunci sunt puţine echipe care arată aşa bine”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

foto: ucv1948.ro

Politica