marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu merge pe mâna lui Vasilică și după umilința din Germania: „Parcă se întâmplase o tragedie”

FCU Craiova a fost umilită de Koln II, în cantonamentul din Germania. Oltenii au pierdut cu scorul de 7-2, iar Adrian Mititelu spune că mulți suporteri l-au contactat după acel eșec. Patronul alb-albaștrilor recunoaște că și el a fost supărat, dar numai pentru câteva ore.

Omul de afaceri explică faptul că Dan Vasilică a făcut antrenamente grele cu alb-albaștrii, în ziua meciului cu Koln II. Preparatorul fizic are, în continuare, parte de toată încrederea lui Adrian Mititelu, care consideră că pregătirea pe care omul său de încredere o face este cea mai potrivită.

E ceva normal să te superi când ai asemenea rezultate și acestea sunt mereu, nu numai în ceea ce privește echipa noastră. M-am supărat, o oră sau două. Am intrat pe internet și m-am pus în locul fanilor supărați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am foarte mulți fani care îmi scriu și în privat, de parcă se întâmplase o tragedie. Vrei sau nu vrei intri în acest ritm. Noi am avut cu o zi înainte unele dintre cele mai grele exerciții fizice, adică a fost una dintre cele mai grele zile din cantonament, când s-au băgat celebrele ‘sănii’ ale lui Vasilică. Sunt foarte bune pentru magazinarea energiei de care are nevoie echipa”a spus Adrian Mititelu, potrivit Radio Sport Total FM.

Politica