duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Târgu-Jiu și-a premiat elevii

72 de elevi gorjeni care au obținut rezultate deosebite la fazele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare au fost premiați la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul ședinței festive a Consiliului Local Târgu Jiu.

„O ceremonie prin care prețuim excelența, această festivitate de premiere este menită să încurajeze performanța în rândul elevilor din municipiul nostru. Cu fiecare an în care i-am premiat și promovat pe olimpici, numărul acestora a crescut considerabil”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Și cadrele didactice care au luat parte la succesul elevilor au fost premiate. La sfârșitul anului 2023, va urma o a doua ceremonie pentru elevii care vor obține asemenea rezultate la concursurile ce sunt încă în desfășurare sau care vor avea loc până atunci.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, i-am celebrat și pe cei patru noi cetățeni de onoare ai municipiului Târgu Jiu: domnii Dragoș Davițoiu, Gheorghe Udriște, Eugen Butoarcă și Mihai-Alexandru Bratu. Au fost momente pline de emoție și recunoștință pentru cei care, prin munca lor, au ajutat enorm cetățenii acestui oraș, și-au adus contribuția la dezvoltarea și modernizarea municipiului nostru și ne-au reprezentat cu cinste în țară și peste hotare”, a spus edilul.

Politica