joi, octombrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru anunță schimbări în staful CSU: „Am avut o discuție cu domnul Neagoe”

Mihai Rotaru nu vrea ca formația pe care o patronează să mai traverseze cu atâtea dificultăți încă un sezon. CSU Craiova caută să își întărească staff-ul, dar fără să îl demită pe Eugen Neagoe. Totodată, patronul clubului dorește să aibă un lot mai puternic pentru ediția de campionat 2023/2024.

Laurențiu Reghecampf nu este o soluție pentru CSU Craiova, momentan, după cum explică Mihai Rotaru. Finanțatorul alb-albaștrilor susține că nu a mai vorbit cu fostul tehnician al echipei de aproximativ 3 luni de zile.

Nu există așa ceva (n.r – ca Eugen Neagoe să fie înlocuit). Este exclus. Am avut o discuție cu domnul Neagoe după meci în care accentul s-a pus pe ceea ce înseamnă analiză a ceea ce s-a întâmplat și cum să ne îmbunătățim activitatea. Vrem să îmbunătățim staff-ul, lotul de jucători.  Cu siguranță va continua Eugen Neagoe. De obicei, știți că atunci când am ceva o las în coadă de pește. Acum e exclus, indiferent de ceea ce se va întâmpla în următoarele două-trei meciuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am discutat cum îmbunătățim calitatea staff-ului, calitatea lotului, cum eliminim anumite nefuncționalități în cazul grupului. Da, Eugen Neagoe rămâne și nu am luat în calcul nicio secundă (n.r – să plece). Din contră, dorim să îmbunătățim ceea ce avem. Nu am luat în calcul, nu s-a pus problema (n.r – schimbării antrenorului). Nu am vorbit cu Reghecampf de 2-3 luni. Nici cu el, nici cu prieteni, nici cu nimeni”, a spus Mihai Rotaru, la Fanatik.

Politica