marți, octombrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Eugen Neagoe explică înfrângerea cu Farul: „Ne-am speriat”

Eugen Neagoe consideră că elevii lui au fost parte dintr-un joc spectaculos, la finalul căruia au pierdut. Farul s-a impus după ce CSU Craiova a condus în două rânduri. Antrenorul alb-albaștrilor crede că jucătorii lui s-au speriat în anumite momente, dar nu își explică de ce s-a întâmplat acest lucru.

Tehnicianul a observat faptul că elevii lui nu au știut să gestioneze situațiile în care erau în avantaj, nu au reușit să paseze cum și când trebuia, iar în final, gazdele au câștigat și au demonstrat că merită să fie pe primul loc în Liga 1.

Am început ambele reprize foarte bine. Un joc spectaculos, am condus, din păcate am făcut niște cadouri foarte mari și am primit mai multe goluri decât am marcat. Nu trebuia să se întâmple lucrul ăsta, dar ăsta e fotbalul. Am făcut greșeli foarte mari, mulți jucători nu au fost la nivelul pe care mi l-aș fi dorit. Când pierzi mingea cu ușurință, ești prins desfăcut. E foarte greu, vom discuta. Am vorbit puțin cu băieții după joc, dar e la cald, nu puteam discuta foarte mult.

Policlinica Buna Vestire Craiova

N-am știut să gestionăm, să pasăm. Ne-am speriat, nu știu de ce. Avem jucători foarte valoroși. Întotdeauna am vorbit doar de următorul joc (n.r. întrebat dacă Universitatea Craiova a ieșit din lupta la titlu), cred că nu m-ați auzit. Și acum facem la fel, ne gândim la următorul. Trebuie să ne refacem, să revină și accidentații. Dacă Farul e pe primul loc, cu siguranță merită. Toate echipele de pe podium sunt valoroase”, a spus Neagoe. 

Politica