luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Dan Nistor, după eșecul cu FCU Craiova: „Nu vreau să dau în colegii mei”

Dan Nistor a găsit o scuză destul de ciudată după ce U Cluj a luat bătaie de la FCU Craiova. Mijlocașul spune că lui și celorlalți fotbaliști de sub comanda lui Sabău nu le place să joace la la Mediaș. Fostul căpitan al lui Dinamo așteaptă cu nerăbdare revenirea echipei pe Cluj Arena.

Am început meciul de la 2-0. Acolo s-a jucat partida, apoi a venit și golul trei și s-a încheiat, chiar dacă după pauză am schimbat sistemul și am avut ocazii. Din păcate, nu am marcat. Asta a fost istoria meciului. Ce să facem, trebuie să revizuim aceste greșeli. Când câștigăm, câștigăm toți, când pierdem, pierdem toți. Nu dăm vina pe fundași, toți am fost de vină. Eu caut altă cauză. Acest stadion și acest teren nu ne cauzează lucruri bune. Nu prea ne priește acest stadion. Sper să fie cât mai repede gazonul pe Cluj Arena”, a spus Dan Nistor la finalul partidei.

Fostul fotbalist de la CSU Craiova a ajuns la meciul cu numărul 400 în primul eșalon. Nu a fost cu noroc, iar la final, frustrarea și-a spus cuvântul. Nistor nu a vrut să spună prea multe nici despre colegii lui, pentru că era destul de supărat și nu voia să îi critice pe ceilalți jucători de la U Cluj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trebuie să analizăm, acum e la cald, nu vreau să dau în colegii mei, pentru că nu este normal. Intrăm într-o zonă care nu ne face bine și trebuie să ieșim de acolo. Sper să fiu sănătos, dar meciul 400 nu e unul fericit. Era important să obținem puncte”, a mai declarat mijlocașul.

Foto: captură Digi Sport

Politica