luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Becali, despre plecarea lui Rotaru de la CSU: „Am auzit că vrea să scape și nu știe cum”

Gigi Becali spune că Mihai Rotaru ar încerca să scape de CSU Craiova. Patronul de la FCSB se bazează doar pe niște zvonuri, când vorbește despre omologul său din Bănie.

Rotaru, de exemplu, nu a avut satisfacții, nu a câștigat un campionat și uite, 20 milioane. Na! Și nu îl interesează pe om să fie la televizor. Eu am auzit că vrea să scape și nu știe cum, el nu știe cum să iasă, eu așa am auzit. Eu, dacă vreau să scap, eu scap. Eu nu sunt genul de om care să zică că a pierdut nu știu cât. Fac un program și zic că de zi încolo nu mai fac nimic, vând și scot ce pot”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Nu este prima dată când se vorbește despre plecarea lui Mihai Rotaru de la CSU Craiova. Nu cu mult timp în urmă s-a pus problema unei mutări a omului de afaceri chiar la o altă echipă din Liga 1. Finanțatorul trupei din Bănie a intervenit, ulterior, și a negat posibilitatea de a investi la un alt club din România. Totuși, despre plecarea de la Craiova nu a spus nimic foarte clar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De unde a apărut informația că aș putea investi la Petrolul, nu știu. Chiar eram surprinși că de obicei delegații echipei oaspete stau lângă galeria proprie pe Ilie Oană, iar acum ne-au pus lângă galeria Petrolului. Probabil au vrut să ne atragă cu atmosfera făcută de fani. Autoritățile de acolo trebuie să pună mână de la mână să rezolve situația. Noi suntem angrenați pentru un obiectiv care înseamnă podiumul Ligii 1. Cum se spune, play-off-ul e pentru oameni mari, acolo începe spectacolul. Este exclus să fiu investitor la o altă echipă de fotbal din România. Poate doar o echipă de liga a 4-a. Nici nu mi-a trecut prin cap. M-au lăsat cu CSA Steaua, acum mă iau cu Petrolul Ploiești”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

Politica