duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu vrea să îi lase pe rivalii de la CSU în afara cupelor europene

Adrian Mititelu spune că își dorește ca FCU Craiova să ajungă în play-off. Patronul alb-albaștrilor țintește locul 4 în Liga 1. Acea poziție i-ar putea trimite pe olteni în Conference League. Elevii lui Napoli sunt angrenați și în Cupa României, competiție care asigură și ea un loc de cupe europene, pentru câștigători.

„Nu, hai să fim serioşi, Cupa României este al doilea trofeu. Vă daţi seama ce aleg, ar fi… Dar şi acolo e foarte greu. Noi vorbim de câştigarea Cupei României, jucăm la UTA Arad şi pe urmă la U Cluj sau Hermannstadt. După aceea o finală cu CFR sau Sepsi. Nu e simplu. Dar, din punctul meu de vedere, Cupa ar fi un vis. Deocamdată noi ne luptăm să accedem în play-off”, a declarat Adrian Mititelu pentru conturile de social media ale lui FC U Craiova.

Rivalii lui Mititelu vor și ei să prindă un loc de cupe europene. Sorin Cârțu spune că nu concepe ca CSU Craiova să nu ocupe o poziție ce poate duce în Conference League.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avem aceste obiective, dar nu știu dacă pot să le faci cu atâtea înfrângeri. Ce mă deranjează pe mine este că sunt multe înfrângeri. Aici trebuie să tragă jucătorii un semnal de alarmă. Constanța nu prea se antrenează. Rezolvarea tot la ei este! Așa cum au avut momente în care s-au prezentat la 180 de grade față de cum au jucat aseară. Și cu CFR, și cu Farul. Cu Voluntari au reluat o obișnuință de anul trecut și de acum doi ani, când primeam gol și începeam să alergăm după egalare. Va fi greu să recuperăm după tot ce am pățit în acest sezon. Nu prea m-aș gândi să ratăm cupele europene, dar mai sunt meciuri”, a spus Sorin Cârțu, pentru Fanatik.

Politica