duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Încă un conflict între oficialii de la Sepsi și Marcel Pușcaș

Marcel Pușcaș, oficialul de la FCU Craiova, a acuzat o eroare a lui Horia Mladinovici la meciul câștigat de Sepsi cu Hermannstadt: „De la Bucovăț se vede out, la 10 metri de arbitru, ba. Se întâmplă în România! Unde? La Sf Gheorghe. În favoarea cui? A lui Sepsi”, a fost o parte a mesajului președintelui Craiovei, conform gsp.ro.

Attila Hadnagy, directorul de la Sepsi, i-a răspuns lui Pușcaș. Acesta a ținut să sublinieze faptul că oltenii deja sunt prea atenți la formația din Sfântu Gheorghe și l-a ironizat pe președintele alb-albaștrilor.

Iar vorbește domnul Pușcaș despre noi, incredibil. Să vorbesc și eu cu domnul Dioszegi să-i dam un salariu domnului Pușcaș. Se ocupă mai mult de noi decât de echipa lui. E clar că totul vine ca urmare a luptei pe care o ducem cu ei pentru play-off și a evenimentelor de la Sfântu Gheorghe. I-aș recomanda să ne liniștim și să ne vedem fiecare de echipa lui”, a declarat Hadnagy, potrivit sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tensiunile dintre cele două cluburi nu sunt cauzate doar de poziția echipelor din clasament. Cele două formații se luptă pentru ultimul loc de play-off, dar au și un meci la comisii. Adrian Mititelu așteaptă ca partida dintre Sepsi și FCU Craiova să fie rejucată. Momentan, elevii lui Bergodi au câștigat runda, la masa verde, din cauza scandărilor xenofobe.

Politica