miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Circulația feroviară între Petroșani -Crivadia, reluată

Circulație feroviară între Petroșani – Bănița – Merișor- Crivadia a fost reluată, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate CFR.

”Începând cu ora 11.21, a fost reluat traficul feroviar pe intervalul de stații Petroșani – Bănița – Merișor- Crivadia, trei trenuri de călători, care au staționat în intervalul orar necesar intervențiilor, vor ajunge cu întârzieri la destinație. Menționăm faptul că intervențiile personalului feroviar au constat în îndepărtarea și tăierea a 16 arbori care, sub greutatea zăpezii, s-au prăbușit pe linia de contact, ceea ce a provocat întreruperea alimentarii cu energie electrică, iar în anumite zone firul de contact a fost rupt și a necesitat înlocuirea. Compania Națională de Căi Ferate CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că intervențiile pe întrega distanță de la Petroșani la Crivadia s-au derulat în condiții meteo dificile, din cauza rafalelor puternice de vânt”, se specifică în comunicatul instituției.

Traficul feroviar a fost oprit în această dimineață între localităţile Petroşani şi Crivadia, din zona Văii Jiului, după ce mai mulţi arbori au căzut peste linia electrică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica